juli 2010

Bymisjons-sokk nr. 2:

Har gjort ferdig et par sokker til til Bymisjonen :). Det er så gøy å strikke ragg-sokker, og alle blir så glade for hjemmestrikkede strømper! Og når været er grått og trist, trenger vi litt spreke...

Butterfly (didn't) fly away :)

Har vært på feriei nesten en hel uke:) Kan ikke påstå at været har vært det beste...I hagen satt disse flottesommerfuglene pent i ro så jeg fikk tatt bilde av dem:

Tine Solheim-kjole nr. 1:

Endelig er jeg ferdig med Tine Solheim-kjolen som jeg begynte på i romjulen :) Den er fra boken Maskepi. Strikket i Drops Alpakka, sammen med Mammas gamle skjørt, altså litt gjenbruk :)

Oldemor i farta!

Nå er jeg litt over halvveis på sengeteppet mitt i Babygarn :) Hadde aldri trodd det skulle ta så laaaang tid! (Men er veldig gøy å holde på med, blir så glad av alle fargene!!)

Jeg prøver meg som designer...

Er blitt så inspirert av Strikkepanja og Unsepus, så nå prøver jeg å strikke og hekle uten oppskrift! Første prosjekt er en tunika til meg selv. Hadde en liten haug med alpakka-garn liggende; det b...

Oldemor-teppe:

Her er et (litt bedugget) bilde av hekleteppet jeg lager i oldemorsruter. Teppet har jeg holdt på med i maaange år, og det er laget av rester av babygarn. Det skal bli sengeteppe, tenkte jeg :)

"Fredagsstrikkeklubben" av Kate Jacobs

Når man strikker, kan det være koselig å høre på lydbok samtidig :) Passende "strikke-lektyre" kan være Fredagsstrikkeklubben av Kate Jacobs. (Jeg er ikke ferdig med den ennå, så ikke røp...

Orkidé og Kragejakke

Ble veldig fornøyd med fargesammensetningen på Kragejakken i Hifa 2 :)(Må bare skryte litt av orkideen min som jeg fikk for et år siden...)
hits