Gulasj med sei (3-4 personer)

God mandag! Mandag betyr fiskemiddag her i huset. I dag har jeg laget noe knallgodt, nemlig gulasj med sei. Ikke vanskelig i det hele tatt, og det tar maks 30 minutter å lage:

Handleliste: 700 gram seifilet uten skinn og bein, 1 løk, hvitløk, margarin, paprikapulver, 1 boks hermetiske tomater, fiskebuljong, lettrømme eller creme fresh. 

Skjær en løk i tynne ringer og stek den i en klatt (1 ss) margarin (Melange) sammen med 1-2 fedd hakket hvitløk til løken blir mør. Bruk en dyp stekepanne/gryte.  Dryss over 1 spiseskje med paprikapulver og tilsett en boks knertede tomater (hermetiske, heter det visst…) og kok opp. Bland en terning fiskebuljong i 3 dl kokende vann og ha det i tomatsausen. La sausen småkoke i 5 minutter

Skjær 700 gram seifilet i porsjonsstykker og legg fisken i sausen. Smak til med salt og pepper. La fisken trekke i ca 10 minutter eller til den er gjennomkokt. Serveres i dype tallerkener med en klatt creme fresh/rømme og kokte poteter eller godt brød. 

#mat #oppskrift #middag #middagstips #sei #sirispiserfisk #fisk #fiskemiddag #mandag #sundtoggodt #helse #matfrabunnen 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg